Tentang Pengarang

Imran Firasat dari Sepanyol membentangkan blog yang akan membantu rakyat Malaysia untuk memahami kebenaran kotor Islam. Islam bukanlah agama suci tetapi adalah suatu  ciptaan iblis oleh Muhammad (SAW) yang palsu mendakwa dirinya seorang nabi walaupun menjadi pembunuh, perogol kanak kanak, Mafia dan Diktator.

Sekarang ini adalah masa bahawa orang orang Malaysia yang sedang terpedaya dengan pendidikan Islam yang ganas dan tidak keadilan harus membuangnya dan harus menjadi bebas. Rakyat Malaysia perlu memahami bahawa Nabi yang palsu (Muhammad) telah tidak memberikan mereka apa apa melalui Islam, kecuali ajaran pembunuhan, kebencian, diskriminasi, jihad dan keganasan.

Marilah kita mendedahkan Nabi Muhammad dan penciptaan palsu (Islam). Marilah kita menjadi bebas. Marilah kita menjadi manusia yang baik tanpa pendidikan Islam. Marilah kita menghapuskan Islam dari Malaysia dan dunia ini.

Marilah Kita membuat sebuah dunia yang baru di mana tidak akan ada kewujudan Nabi Muhammad, Al Quran, Allah dan agama Islam. Tetapi hanya akan ada Cinta, Keamanan, Kemanusiaan dan Kebahagiaan. Terima Kaiha Banyak.

Imran Firasat

Madrid – Sepanyol

http://www.mundosinislam.com

Imran Firasat - Madrid

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s